Bekymmersfri installationshjälp

98 067 kunder ger oss snittbetyget 9,2 av 10!
Kundsupport

Vi finns här för att hjälpa dig. Här finner du svar på dina frågor, före och efter ditt besök.

Få hjälp här!
Bli Inselo Partner

Vi letar kontinuerligt efter duktiga installationspartners. Ansök nu!

Anta utmaningen!
Uppdragsgivare

Är ert företag på jakt efter en rikstäckande installationspartner? Läs mer här.

Läs mer

Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Sverige och Norge med installation och support av teknik. Tillsammans med våra partners strävar vi efter att göra din upplevelse magisk. Att du är 100% nöjd är det viktigaste för oss.

Läs mer
500 000 hem

Vi har varit i över en halv miljon hem de senaste 6 åren och hjälpt människor att få tekniken att fungera.

385 partners

Våra partners är certifierade proffs och har enorm erfarenhet av att hjälpa dig i ditt hem.

35 anställda

Vårt team bestå av 35 drivna medarbetare som gör allt för att du ska få en magisk upplevelse.

9,2 av 10

Att du är 100% nöjd är vår drivkraft. Vi arbetar hårt för att hela tiden höja vårt snittbetyg som idag är 9,2/10.

Några av våra uppdragsgivare

På jakt efter magiska ögonblick

"Tack vare en lösningsorienterad installatör har vi nu en mormor och ett gäng fotbollstokiga barnband som kan njuta av fotbolls-VM i sommarstugan i helgen :)"

Riks TV kundcenter

"Jag vill med detta ge en ros till installatören som besökte mig idag. Detta måste vara den bästa och mest sympatiska installatören jag någonsin mött. Helt enkelt en fantastisk upplevelse."

Per, 70 år

Så funkar det

Tidsbokning

Du blir kontaktad av en vänlig bokare som kvalitetessäkrar din order och bokar en passande tid. Efter bokningen får du en bokningsbekräftelse via mail och sms.

Behöver du mer hjälp, besök vår supportsida

Ankomst

En certifierad installatör kommer hem till dig på avtalad tid. Du får en påminnelse via sms innan besöket.

Behöver du mer hjälp, besök vår supportsida

Utförande

Tillsammans går du och installtören igenom arbetet som ska utföras. Därefter utförs arbetet så att du kan njuta av din teknik i ditt hem.

Behöver du mer hjälp, besök vår supportsida

Avslutning

Besöket avslutas med att installatören går igenom utfört arbete tillsamamns med dig, Du får se hur allt fungerar och lära dig de vanligaste funktionerna. Du betygsätter sedan ditt besök via en sms-fråga. Efter några dagar får du en faktura från Arvato.

Behöver du mer hjälp, besök vår supportsida

Bekymmerfri installation

Vi vill att du ska känna dig 100% trygg och nöjd med tjänsten vi levererar.

Tjänster vi erbjuder

Värmepump

Vi har det största nätverket av kyltekniker i Norden. Vi är specialister på att hjälpa retailkedjor med installationsprocesser från beställning och säkerställande av regelverk och EU-förordningar tills att kunden är 100% nöjd.

HydroKleen

Vi driver HydroKleen i Norden, den världsledande rengöringen av värmepumpar som får din inomhusluft att bli ren igen och din elräkning att bli billigare. När rengjorde du din värmepump senast?

Gå till Hydrokleen.se

Parabol & antenn

I över 10 år har vi hjälpt de största aktörerna på markanden med kvalitetssäkrade installationer i Norge och Sverige. Bland våra kunder finns Viasat, Canal Digital och Riks TV.

Fiber

Våra certiferde fibertekniker hjälper dig igång. För att allt ska fungera, och du ska få ut maximalt av dina tjänster behöver mediaomvandlare, router, Tv-box med mera vara inkopplade och inställda på rätt sätt. Vi hjälper dig i hela Norge och Sverige.

Smarta hem

Google Home, Alexa, Apple home kit, IKEA trådfri - vi hjälper dig igång med ditt smarta hem. Grunden är en bra Wifi täckning som fungerar i hela hemmet. Vi har lösningarna.

Robotgräsklippare

Gräsmatta eller hängmatta? Nu kan du få både och. Låt oss hjälpa dig att få allt på plats. Med professionella kabelläggare ser vi till att gränstråden är perfekt installerad. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och återförsäljarna som till exempel Elgiganten, Granngården och Husqvarna.

AV & Digital Signage

Skärmar är en del av vår vardag. I offentlig miljö och i butiker används skärmar för att informera kunder och besökare för bättre upplevelser. Vi ser till att skärmarna kommer på plats. Med sepcialist-team i hela Norge och Sverige hanterar vi de större utrullningarna.

Är du vår nya partner?

Som partner får du färdiga uppdrag tilldelade i din region från välkända uppdragsgivare. Lägg mer tid på att vara ute hos kunderna och mindre tid på administration. Tillsammans skapar vi magiska kundupplevelser.

Anta utmaningen

Ser din process ut så här?

Tillsammans kan vi göra den enklare.

Bli uppdragsgivare!