Våra lösningar

Modulära och flexibla lösningar som skapar konkurrenskraft

Fleksibilitet och anpassning till våra uppdragsgivares strategi är vårt mantra. Vi har bred kompetens och operationell kapacitet och styrning för att kunna lösa och stötta alla typer av utmaningar. Låt oss därför gå igenom din kundresa tillsammans.

  • Lösningsförslag baserat på rätt kompetens och teknologi, anpassat till din strategi

  • Vi växer och utvecklas tillsammans i jakten på magiska kundupplevelser

  • Vi hjälper dig skapa ett bättre resultat och skapar högre konkurrenskraft

Våra tjänsteområden

Våra tjänsteområden är modulära och tillpassas efter din verksamhets strategi och behov. Baserat på tjänsterna utvecklar vi spännande koncept som optimaliserar dina kundresor och skapar flera magiska kundupplevelser. Vi startar gärna med en pilot så att vi tillsammans kan utveckla samarbetet på bästa sätt.

Kundservice

Låt våra kundresehjältar göra din vardag enklare. Vi kan hjälpa dig med allt från försäljning, virtuell rådgivning och kundservice till back office uppgifter. Vi sätter ihop ett koncept som passar dig och ditt team.

Logistik

Vi erbjuder flexibel distribution och lagerlösningar som tål stora variationer och är experter på returlösningar. Vi erbjuder allt från skalbara logistikpaket åt företag i tillväxt till skräddarsydda lösningar för komplexa organisationer

Installation

Vi har ett rikstäckande nätverk av tapprankade elektriker, montörer, fiber-tekniker och kyltekniker. VI mäter kundnöjdhet på samtliga uppdrag och snittet på de senaste 100 000 svaren är fantastiska 9,3 av 10.

IT-lösningar

Succéhistoria RiksTV

Vår första kund och succéhistoria är RiksTV.

Få ett försprång i din bransch med Inselo

Med hjälp av våra tjänster kan ditt företag skapa konkurrensfördelar genom att optimera kundresan och skapa bättre kundupplevelser. Våra lösningar bidrar till högre intäkter, bättre marginaler och lägre risk.

Internet, tv & mobil

Förändringar i branschen kräver nya sätt att tänka kring kundupplevelse på. Inselo hjälper med rätt koncept inom installation, logisitk och kundservice.

E-handel

Skalbarhet, kundupplevelse, en hållbar profil och problemfri och snabb logistik är viktiga pusselbitar för att lyckas med din e-handels-satsning. Inselo hjälper dig med alla dessa utmaningar.

Retail

Kunderna är ställer allt högre krav för att välja just er. Sortiment och erbjudande behöver vara likt i både fysisk butik och på nätet, samt att kunderna förväntar sig att få hjälp med installation och montering. Dessutom snabbt och med hög kvalitet. Vi har lösningarna.

Energi

Det sker stora förändringar i branschen med nya digitala alternativ för kunderna som ställer krav på att få hjälp att minska sin elförbrukning utan att göra avkall på sina vanor. Vi har lösningarna.

Bygg, industri & installation

Stark konkurrens och krav på effektivisering och goda kundupplevelser innbebär nya utmaningar. Inselo har en rad lösningar för att hjälpa dig.

Försäkring & bank

Kunder är mindre lojala en förr och att byta bank har blivit enklare och vanligare. En riktigt bra kundtjänst där du akivt hjälper och ger råd är nyckeln för att skapa konkurrensfördelar. Vi har lösningarna.

¡Hola!

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är helt säker på att våra modulära och skalbara kundresekoncept kommer hjälpa er med era målsättningar. Jag är en fotbollsentusiast med rötter från Chile, bosatt i Kristiansand i Norge. Jag brinner för att utveckla människor runt om mig och få dem att nå sin fulla potential. Jag har 20+ års erfarenhet av affärsutveckling, coachning och ledarskap där jag bland annat byggt upp stora säljteam för Norgesenergi och Phonero.

Mauricio Campos

Kundereiserådgiver | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024