Branscher

Våra lösningar skapar konkurensfördelar i din bransch

Ta kontakt för ett trevligt samtal

Få ett försprång i din bransch med Inselo

Med hjälp av våra tjänster kan ditt företag skapa konkurrensfördelar genom att optimera kundresan och skapa bättre kundupplevelser. Våra lösningar bidrar till högre intäkter, bättre marginaler och lägre risk.

Få ett försprång i din bransch med Inselo

Med hjälp av våra tjänster kan ditt företag skapa konkurrensfördelar genom att optimera kundresan och skapa bättre kundupplevelser. Våra lösningar bidrar till högre intäkter, bättre marginaler och lägre risk.

Internet, tv & mobil

Förändringar i branschen kräver nya sätt att tänka kring kundupplevelse på. Inselo hjälper med rätt koncept inom installation, logisitk och kundservice.

E-handel

Skalbarhet, kundupplevelse, en hållbar profil och problemfri och snabb logistik är viktiga pusselbitar för att lyckas med din e-handels-satsning. Inselo hjälper dig med alla dessa utmaningar.

Retail

Kunderna är ställer allt högre krav för att välja just er. Sortiment och erbjudande behöver vara likt i både fysisk butik och på nätet, samt att kunderna förväntar sig att få hjälp med installation och montering. Dessutom snabbt och med hög kvalitet. Vi har lösningarna.

Energi

Det sker stora förändringar i branschen med nya digitala alternativ för kunderna som ställer krav på att få hjälp att minska sin elförbrukning utan att göra avkall på sina vanor. Vi har lösningarna.

Bygg, industri & installation

Stark konkurrens och krav på effektivisering och goda kundupplevelser innbebär nya utmaningar. Inselo har en rad lösningar för att hjälpa dig.

Försäkring & bank

Kunder är mindre lojala en förr och att byta bank har blivit enklare och vanligare. En riktigt bra kundtjänst där du akivt hjälper och ger råd är nyckeln för att skapa konkurrensfördelar. Vi har lösningarna.

Lösningar

Inselo tillhandahåller ett brett spektra av lösningar som skapar konkurrensfördelar för ditt företag

Ta kontakt för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att våra skalbara och modulära kundresekoncept kan hjälpa ditt företag att öka lönsamhet, skapa bättre kundresor, öka intäkter samt säkna er riskprofil. Kort om mig: Jag brinner för upplevelser och samlar på magiska reseögonblick. Det jag älskar med att resa är att möta nya kulturer och människor. Nya perspektiv är sunt för själen. Jag är civilekonom och har 15 års erfarenhet av ekonomi, risk, affärsutveckling och ledarskap från SN Power, ABB, InfoCare och nu på Inselo. När du kontaktar mig möter du en positiv, genuin, kreativ och analytisk person som brinner för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Ser fram emot att prata med dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Med vänlig hälsning

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024