Våra tjänsteområden

Modulära och skalbara koncept anpassade efter er strategi

Våra tre tjänsteområden

Våra tjänsteområden är modulära och anpassas för din verksamhets strategi. Baserat på tjänsterna utvecklar vi spännade koncept som optimaliserar kundresorna och skapar flera magiska kunduplevelser. Vi startar gärna med en pilot så att vi kan utveckla samarbetet tillsammans.

Våra tjänsteområden

Våra tjänsteområden är modulära och tillpassas efter din verksamhets strategi och behov. Baserat på tjänsterna utvecklar vi spännande koncept som optimaliserar dina kundresor och skapar flera magiska kundupplevelser. Vi startar gärna med en pilot så att vi tillsammans kan utveckla samarbetet på bästa sätt.

Kundservice

Låt våra kundresehjältar göra din vardag enklare. Vi kan hjälpa dig med allt från försäljning, virtuell rådgivning och kundservice till back office uppgifter. Vi sätter ihop ett koncept som passar dig och ditt team.

Logistik

Vi erbjuder flexibel distribution och lagerlösningar som tål stora variationer och är experter på returlösningar. Vi erbjuder allt från skalbara logistikpaket åt företag i tillväxt till skräddarsydda lösningar för komplexa organisationer

Installation

Vi har ett rikstäckande nätverk av tapprankade elektriker, montörer, fiber-tekniker och kyltekniker. VI mäter kundnöjdhet på samtliga uppdrag och snittet på de senaste 100 000 svaren är fantastiska 9,3 av 10.

Ready, Set, Go

vi har en genomarbetad onboardingprocess av nya uppdragsgivare som säkerställer en flygande start på leveransen och jakten på de optimala kundresorna.

Genomgång av dokumenterad kundresa, ansvarsfördelning och förväntningar av signerat avtal

Utbildning av kundresehjältarna så att de blir de bästa ambassadörerna. Implementering och test av kundresan.

Leveransen och kontinuerlig jakt på förbättring är igång. Vi utför löpande gemensamma learning loop möten.

¡Hola!

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är helt säker på att våra modulära och skalbara kundresekoncept kommer hjälpa er med era målsättningar. Jag är en fotbollsentusiast med rötter från Chile, bosatt i Kristiansand i Norge. Jag brinner för att utveckla människor runt om mig och få dem att nå sin fulla potential. Jag har 20+ års erfarenhet av affärsutveckling, coachning och ledarskap där jag bland annat byggt upp stora säljteam för Norgesenergi och Phonero.

Mauricio Campos

Kundereiserådgiver | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024