Försäkring och Bank

Skapa magiska kundupplevelser med hjälp av Inselo

Kunderna och teknologin ändrar sig i en finansbransch präglad av omställning och digitalisering. Bank- och försäkringskunder är inte lika lojala som förr, och det ställs nya krav på branschen. Man behöver leverar det lilla extra för att särskilja sig från konkurrenterna. Inselo kan hjälpa dig med att utveckla ert erbjudande med kundserivce, virtuell rådgivre samt olika på-platsen tjänster.

Smart kundservice med en magisk touch

Att automatisera kundtjänsten med hjälp av chatbotar kan effektivisera hanteringen men riskerar att gå ut över kundnöjdheten. Kombinera istället det bästa av båda världar och hänvisa kunderna som inte går att hjälpa med auotmatik till en erfaren och prefessionell kundresehjälte hos oss på Inselo. Vi anpassar oss efter era behov och integrerar våra system med era. Vi har bred erfarenhet av sälj och rådgivning för kunder över telefon och med video genom verktyget TechSee.

Sälj fysiska produkter för en bättre kundupplevelse?

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

¡Hola!

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är helt säker på att våra modulära och skalbara kundresekoncept kommer hjälpa er med era målsättningar. Jag är en fotbollsentusiast med rötter från Chile, bosatt i Kristiansand i Norge. Jag brinner för att utveckla människor runt om mig och få dem att nå sin fulla potential. Jag har 20+ års erfarenhet av affärsutveckling, coachning och ledarskap där jag bland annat byggt upp stora säljteam för Norgesenergi och Phonero.

Mauricio Campos

Kundereiserådgiver | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024