Personuppgiftspolicy

Våra personuppgiftsvillkor

I detta avsnitt önskar vi att förklara hur vi samlar data om våra användare, vad vi använder eller potensiellt kan komma att använda denna information till samt förklara vad du kan göra för att kontrollera användandet av denna information. Inselo är ansvarlig för denna inhämtning, registrering och användning av information och upplysningar som samlas in.

När du använder dig av Inselo på nätet registrera vi olika typer av information om dig som användare: Din position med hjälp av IP-adress, positionsdata eller liknande. Din webbhistorik såsom vilka sidor du besöker och hur ofta eller produkter du beställer. Teknisk information om din webbläsare och ditt operativsystem.

Information om dig som användare blir hämtat och lagrat med hjälp av informationskapslar ( även kallat cookies). En informationskapsel är en liten fil som kan lagras på din dator. Din IP-adress blir automatiskt anonymiserad och blir inte hämtad av våra system. All datatrafik mellan din webbläsare och underleverantörers servrar är krypterade och blir lagrat med stränga krav till datasäkerhet.

Data om ditt webbhistorik blir användt till flera olika föremål: Teknisk och analytiska föremål - för att kunna lära av din och andra användares beteende använder vi oss av insamlad data för att kunna förbättra webbsidans funktion, användarupplevelse och innehåll.

För att ge dig relevant och tillpassad marknadsföringstillbud använder vi oss att datan till att rätta mer relevant innehåll till dig. Personupplysningslagen med tillhörande beviljande och marknadsföringslagen regulerar närmare användande av kundupplysningar till detta föremål. Vid hjälp av informationskapslar utfärdade av tredje part (Facebook, Snapchat, Adform och Google) kan du uppleva att få marknadsföringsbudskapfrån oss baserat på innehåll och sider du har besökt på våra webbsidor. Dessa informationskapslar innehåller enbart aggregerad information och inga upplysningar som kan identifisera dig som användare.

Genom inställningar i din webbläsare kan du kontrollera om du önskar att acceptera informationskapslar. Om du önskar att din webbläsare inte skall ge ut information om din webbhistorik kan du ändra inställningar i din webbläsare. Vi gör dig uppmärksam på att detta kan göra det problematiskt för dig att använda en del webbsidor, inkluderat vår. Om du önskar att behålla fördelarna vid att acceptera informationskapslar från webbsidan men önskar att reservera dig mot hur denna informationkapseln används till marknadsföring kan du kontrollera detta med hjälp av annonsinställningar hos Google eller vid att registrera webbsidan på bortvalssidan till Network Advertising Initiative.

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024