Våra tjänster

Värmepump

Vi har det största nätverket av kyltekniker i Norden. Vi är specialister på att hjälpa retailkedjor med installationsprocesser från beställning och säkerställande av regelverk och EU-förordningar tills att kunden är 100% nöjd.

Parabol & antenn

I över 10 år har vi hjälpt de största aktörerna på markanden med kvalitetssäkrade installationer i Norge och Sverige. Bland våra kunder finns Viasat, Canal Digital och Riks TV.

Fiber

Våra certiferde fibertekniker hjälper dig igång. För att allt ska fungera, och du ska få ut maximalt av dina tjänster behöver mediaomvandlare, router, Tv-box med mera vara inkopplade och inställda på rätt sätt. Vi hjälper dig i hela Norge och Sverige.

Smarta hem

Google Home, Alexa, Apple home kit, IKEA trådfri - vi hjälper dig igång med ditt smarta hem. Grunden är en bra Wifi täckning som fungerar i hela hemmet. Vi har lösningarna.

Robotgräsklippare

Gräsmatta eller hängmatta? Nu kan du få både och. Låt oss hjälpa dig att få allt på plats. Med professionella kabelläggare ser vi till att gränstråden är perfekt installerad. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och återförsäljarna som till exempel Elgiganten, Granngården och Husqvarna.

AV & Digital Signage

Skärmar är en del av vår vardag. I offentlig miljö och i butiker används skärmar för att informera kunder och besökare för bättre upplevelser. Vi ser till att skärmarna kommer på plats. Med sepcialist-team i hela Norge och Sverige hanterar vi de större utrullningarna.