Bli en del av Inselo Community

Vi är alltid på jakt efter nya partners som driver eget företag eller som önskar starta eget. Vi utlovar ett gott samarbete som ger dig möjlighet att få färdigbokade uppdrag från kända uppdragsgivare. Bli en äkta kundresehjälte tillsammans med oss och hjälp oss höja kundnöjdheten ännu högre än dagens snittbetyg på 9,2 av 10.

Varför ska du bli en installationspartner i Inselo Community?

Vad säger våra partners?

Vi hade inte varit där vi är idag utan Inselo Community

"Vi är väldigt nöjda med att vara en del av Inselo Community. Man har alltid någon att vända sig till i nätverket eller hos Inselo för att fråga om det är något man funderar över. Inselo ger en trygghet i form av att man alltid får sina pengar i tid. Alla extra kostnader kan faktureras via Inselo i stället för direkt från oss till kunden. Inselo och Partner-nätverket gör det enklare för små företag att växa eftersom små företag har svårt att själva få till avtal med stora aktörer som Telenor, Canal Digital, RiksTV. Vi hade inte varit där vi är i dag om det inte var för Inselo."

Världens första full-brandade Inselo partner

"Den nya bilen och loggan ser extremt professionellt ut och bidrar till ett bra första intryck när jag besöker kunder"

Förstaintrycket av Inselo värmde i hjärtat

"Jag tycker hela upplägget med Inselo är genomtänkt och professionellt. Mycket imponerad över uppföljningen och kraven på utbildningen samt kvalitetssäkring Inselo har utarbetat. Inselo har kontroll på vad de gör samt att Inselo kommunicerar tydligt. Det värmer mitt montörhjärta. Detta är en affärspartner jag verkligen är glad över att samarbeta med."

Inselo förenklar vardagen med smarta stödsystem

"Inselos nya app har flera lösningar som förenklar vardagen. Överskådlig kund-/ärendebild med direktknapp för att ringa och navigera fram till kunden. Allt blir tydligt utan att behöva leta sig fram till information om uppdraget eller priser. Dessutom fungerar integrationen med Google Maps mycket bra."

Inselo Community

Inselo Community är stolt över att de senaste åren hjälpt över 1,5 miljoner människor och fått det smått otroliga betyget 9,2 av 10 i kundnöjdhet.

Våra partners är de äkta hjältarna i vårt community. Det är ni som gör allt för att hjälpa kunderna,  det är ni som hjälper kunderna att se magin i deras nya tjänster när de upplevs första gången.

Vår kultur - Jakten på magiska ögonblick

Att bygga en fantastisk kultur är vårt viktigaste konkurrensmedel för att leverera optimala kundresor och en bättre vardag för alla. Våra värdeord sammanfattas MAGI och de handlar om att tro på det omöjliga och att sätta kunden i fokus. Vi vill skapa och uppleva magiska ögonblick i vardagen tillsammans med våra uppdragsgivare, våra kunder och våra partners

Våga ta risker - utmana status quo

Leverera resultat genom handlingskraft och engagemang

Öppenhet, äkthet och ödmjukhet i interaktion med medmänniskor

Nytänk och kontinuerlig förbättring för att skapa en bättre kundresa