Om Inselo

Inselo Gruppen är ett nordiskt plattform- och managed service företag som levererar integrerade tjänster inom logistik, installation och rådgivning i jakten på den optimala kundresan.

För att skapa en optimal kundresa integrerar vi manuella och digitala tjänster till en skräddarsydd lösning. Vi kopplar samman både interna och externa lösningar och leverantörer för att skapa den bästa lösningen för dina kunder.

Inselo grundades 2011 med namnet Service Logistikk i Tandbergs gamla fabrikslokaler i Kjeller utanför Oslo. Euronics och RiksTV var dom första kunderna.

Genom fokus på förenklade processer, informationsdelning och positiv energi blev hyllorna sakta men säkert fyllda med fler och fler varor från våra kunder. Hösten 2016 blev vi ett brett serviceföretag genom uppköpet av InfoCare Installation Services. Det nya sammansatta företaget bytte 2019 namn till Inselo Gruppen.

Inselo Gruppen omsatte under 2018 nästan 200 miljoner kronor i Norge och Sverige. Några av våra kunder är Viasat, RiksTV, Get, Altibox, NextgenTel, Com Hem, Elgiganten, Jula, Elon och Byggmax. Företaget har 70 nöjda anställda och nästan 400 fantastiska installationspartners.

Vi har kontor i Berger utanför Oslo, Kista i Stockholm och i Sörlandsparken i Kristiansand.